Register    Login    Forum    Search    FAQ



Board index » TECHNICAL » Transmission Technical




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post Posted: Tue Sep 15, 2015 9:43 am 
Offline
Pro Stocker
User avatar

Joined: Thu May 22, 2003 9:04 am
Posts: 2475
Location: Chicagoland area
Race car only......Th350 with B&M shift kit. Under normal pit driving and on the return lane, I have all 3 gears. Under full throttle I am not seeing 3rd gear. Tried it manually shifting and also leaving it in drive under full throttle.............(no 3rd). There is "NO" kick down cable hooked up. Vacuum module "is" hooked up to intake port vacuum. Let me know what you think. Thanks.

_________________
Young Danielson ? "WAG-ON" "WAG-OFF" ! ! ! !


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Tue Sep 15, 2015 12:52 pm 
Offline
Dragway Regular

Joined: Mon Mar 10, 2008 5:00 am
Posts: 1274
Location: Cincinnati, Ohio
I have something similar, I have to let off for the 2-3 shift when going wot. Normal driving is fine in all gears.

_________________
1980 Malibu coupe 468/th350


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Board index » TECHNICAL » Transmission Technical


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: