Register    Login    Forum    Search    FAQ



Board index » TECHNICAL » Transmission Technical




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Th200 lockup?
 Post Posted: Fri Nov 10, 2017 2:45 pm 
Offline
Frequent Racer

Joined: Thu Mar 06, 2014 9:20 am
Posts: 459
Location: Mountain Home Id
How do I tell if this TH200 has a lockup converter? On the right side of the transmission casting there is a place to attach wires.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Th200 lockup?
 Post Posted: Sat Nov 11, 2017 5:20 pm 
Offline
Pro Stocker
User avatar

Joined: Sat Dec 17, 2005 2:54 pm
Posts: 1525
Location: Melfort Saskatchewan Canada
if there is wires on it then it is a lockup tranny. Tell the convertor by looking at the front of it will be a flat area (not rounded) where it goes against the flexplate. Other trannys such as a turbo 400 have wires for the kickdown but are not lockup.

_________________
What does it profit a man if he gains the whole world and loses is own soul?
http://therocketshop.blogspot.com/


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Th200 lockup?
 Post Posted: Sat Nov 11, 2017 6:34 pm 
Offline
Frequent Racer

Joined: Thu Mar 06, 2014 9:20 am
Posts: 459
Location: Mountain Home Id
Thanks, I'll check the converter.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Board index » TECHNICAL » Transmission Technical


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: